Hemsterhuis Koor

Het Hemsterhuiskoor repeteert wekelijks op maandagavond van 20u tot 21.45u. Dit koor is nadrukkelijk toegankelijk voor iedereen! Het plezier van samen zingen is de gemeenschappelijk deler die ons verbindt. De repetities vinden plaats in het Speellokaal van de Pro Regeschool (Hemsterhuisstraat 87) 10 september 2018 is weer de eerste repetitie na de vakantie! Ook nieuwkomers zijn dan gratis welkom om kennis te maken.

Hemsterhuis/Pro Rege Koor

Het repertoire bestaat uit nederlands- en engelstalige muziek en repertoire uit alle culturen. Dit zal in de loop van de tijd ook worden aangevuld in samenspraak met de koorleden.

In principe is het (zeker mensen met enige muzikale achtergrond) altijd mogelijk om aan te sluiten bij het koor. Kom sowieso eens langs op een repetitie om eens kennis te maken, en te proeven van het plezier en enthousiasme van dit koor.

Bezoek ons via de Facebook groep: Hemsterhuiskoor en word lid. Of Mail voor meer informatie en aanmelding.

Contact: info@muziekschoolnieuwwest.nl
Tel:06-27163835 (Carlo Banning)

De 1e kennismakingsles van dit koor is gratis! Daarna bedragen de kosten van dit koor 7 euro per repetitie.

Kinderkoor Nieuw-West

Kinderkoor Nieuw-West

Gratis Kennismaking met Kinderkoor Nieuw-West!

5 februari 2018 18.30u

Vanaf februari is de kinderzanggroep van Muziekschool Nieuw-West, omgedoopt in 'Kinderkoor Nieuw-West'. We willen het groter maken, waardoor het goedkoper wordt voor de deelnemende kinderen en er meer kinderen samen het plezier van het zingen kunnen ontdekken. Door samen te kunnen werken aan hun muzikaliteit, het gebruik van hun stem en om zich te durven uiten. De gratis kennismakingsles vindt plaats in de Pro Regeschool en is van 18.45-19.30. Je kunt je aanmelden onderstaand e-mailadres.

Bezoek ons via de Facebook groep: Kinderkoor Nieuw-West en word lid. Of Mail voor meer informatie en aanmelding.

Contact: info@muziekschoolnieuwwest.nl
Tel:06-27163835 (Carlo Banning)

De 1e kennismakingsles van dit koor is gratis! Daarna bedragen de kosten van dit koor 6 euro per repetitie.

Deze koren zijn initiatieven van www.muziekschoolnieuwwest.nl en Stichting Artlive. Het koor zal worden geleid door Barbara van Houten

Barbara van Houten